4 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ!!




 
Τόσες κυβερνήσεις, τόσοι πρωθυπουργοί, τόσες συμφωνίες και κανένας δε σκέφτηκε αυτά τα απλά πραγματάκια που θα μας κάνουν πλούσιους και δυνατούς ξανά σαν χώρα.. Τι να πω ρε σεις ; Τόσο άχρηστοι είναι; Τόσο ηλίθιοι; Ή μήπως τόσο ανθέλληνες;


Για πάμε λίγο με τις προτασάρες τώρα:


1)Το βασικό είναι η έμμεση θανάτωση όλων των συνταξιούχων..Ξέρετε τι φράγκα κοστίζουν αυτοί στη χώρα; Ξέρετε τι επιδόματα παίρνουν αυτοί οι ανενεργοί σταυρολεξάκηδες;


Α, εδώ δε λέω..το προσπάθησαν αρκετά όλες οι πρωθυπουργάρες μας..αλλά γιατί δεν πέτυχε;



Δε χρειάζεται να τους σκοτώσουμε στα ίσα με τουφέκια και μαχαιριές. Θα τους εξαναγκάσουμε σε θάνατο. Θα πούμε ''αφού δέχεστε τόσα επιδόματα και τέτοιες συντάξεις χωρίς να κάνετε τίποτα σε αυτή τη ζωή, θα σας βάλουμε φόρο για τον αέρα 1 ευρώ/ώρα=24 ευρώ/μέρα=8.760 ευρώ/χρόνο''. Όποιος δεν πληρώνει, θα του στέλνουμε τα ΜΑΤ να του πετάνε δακρυγόνα ολημερίς και ολονυχτίς έτσι για να μάθει.

Αποτέλεσμα: ή θα πεθάνει από τα χημικά, ή από το οτι δε θα έχει λεφτά ή θα ζει αλλά θα του τα παίρνει το κράτος για τα καλά. Το κράτος πάντως θα είναι διπλά κερδισμένο. Και οικονομικά και στην αλλαγή του μέσου όρου ζωής του πληθυσμού μας. Τα κερδισμένα χρήματα από αυτό το μέτρο θα δωθούν στον Ιβάν Σαββίδη γιατί ΕΤΣΙ.

2)Δεύτερο μέτρο θα είναι η θέσπιση του βασικού μισθού στα 100 ευρώ από τα 492 που είναι σήμερα. Πολλά λεφτά πάλι κερδισμένα. Αυτό δεν είναι εύκολο να περάσει,όμως, γιατί έχουμε και τους μαλάκες τους συνδικαλιστές που μας πρήζουν. Θα το ''ντύσουμε'' κατάλληλα.



Θα ξαναμιλήσουμε μετά από πολλά χρόνια και πάλι για τον εσωτερικό ή εξωτερικό εχθρό. Τώρα ,καλή φάση είναι να πούμε για την Τουρκία, ας πούμε. Οτι θέλει να μας πάρει τα νησιά,τις γυναίκες, τους άντρες, τα παιδιά, την Ακρόπολη, τα πάντα. Άρα, θα πούμε ''τα οικονομικά μας χάλια μαζί με τον εξωτερικό εχθρό επιτάσσουν μέτρα για να χτίσουμε την Ελλάδα σε πιο γερές βάσεις και να αντέξουμε σε έναν ενδεχόμενο πόλεμο. Οι εργαζόμενοι σε αυτή τη χώρα είναι προπάντων πατριώτες και μετά εργαζόμενοι και ποτέ τους δε συμμάχησαν με τον Τούρκο''. Όποιος αντιδράσει στη μείωση του μισθού του, θα κατηγορηθεί ως πράκτορας των Τούρκων και προδότης της χώρας του και η τιμωρία του θα είναι η απομόνωση σε μικρό δωμάτιο με ηχεία από τα οποία θα σκούγεται η φωνή του Άδωνι Γεωργιάδη στη διαπασών.

Αποτέλεσμα: ή θα πεθάνει από συνεχόμενους νευρικούς κλονισμούς, ή από τη δυσκολία να ζήσει με 100 ευρώ ή θα παράγει με πολύ μικρό κόστος. Ενδεχόμενος θάνατός του από φτώχεια δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα,αφού τόσοι άνεργοι περιμένουν και τόσοι μετανάστες υπάρχουν. Είτε από τη μία είτε από την άλλη ,πάλι κερδισμένο το κράτος και οι επιχειρήσεις. Τα κρατικά έσοδα αυτού του μέτρου θα δωθούν σε παμπάλαιους στρατιωτικούς εξοπλισμούς εξ Αμερικής για να συνεχίσουμε αυτήν την όμορφη πελατειακή σχέση που έχουμε εδώ και έναν αιώνα περίπου.

3)Το πιο προσοδοφόρο και χωρίς πολιτικό κόστος μέτρο είναι η ανάπτυξη των ζωολογικών κήπων στην Ελλάδα με ένα είδος που κανένας ζωολογικός κήπος πάνω στον πλανήτη δεν έχει. Θα βάλουμε ανθρώπους δίπλα σε βουβάλια, κρι-κρι και καμηλοπαρδάλεις. Όχι όποιους και όποιους όμως. Θα βάλουμε τους καλύτερους,τους πιο γραφικούς, αυτούς που μπορούν άνετα να προσελκύσουν τα βλέμματα όλου του κόσμου.



Κάποια καλά παραδείγματα είναι ο Κούγιας, ο Αλέφαντος, ο Τσουκαλάς, ο Γκλέτσος να δέρνει ένα λιοντάρι ξέρω γω, ο Ζουράρις να μιλάει με ένα ρινόκερο και άλλοι επιφανείς γραφίκλες..Εκτιμώμενο κέρδος: 3.000.000 ευρώ. Θα γίνει χαμούλης!

Αποτέλεσμα: Φοβερό! Από το πιο άχρηστο υλικό, καταφέρνουμε να βγάλουμε το μεγαλύτερο κέρδος. Εδώ δε θα υπάρχει θάνατος, μόνο χαρά και φράγκα..Κάποια από τα έσοδα θα δωθούν σε κανάλια για την περαιτέρω ανάπτυξη των ζωολογικών κήπων μας με νέα πρόσωπα, άφθαρτα. Τα υπόλοιπα έσοδα θα δωθούν στην εκκλησία μας.

4)Τέλος,θα δημιουργήσουμε τους ''Χ.Α.ΦΙ.Ε.Σ.''(Χώροι Ανάπτυξης ΦΙλικών Επιχειρηματικών Σχεδίων). Σε αυτούς θα καταλήγουν όσοι και όσες αντιδρούν σε όλα τα παραπάνω και θα δουλεύουν σαν τα σκυλιά ,αμμισθί προφανώς, για τη διεκπεραίωση επιχειρηματικών σχεδίων σε βουνά,λαγκάδια,λίμνες,νησιά ανεκμετάλλευτα και γενικότερα ,σε ο,τιδήποτε ανεκμετάλλευτο.

Αποτέλεσμα: με ένα σμπάρο, δυό τριγώνια πάλι. Και απομάκρυνση του εχθρού από τις πόλεις και ανάπτυξη σε νέα εδάφη. Το μόνο κόστος εδώ θα είναι η κατασκευή των εγκαταστάσεων. Όλα τα άλλα θα είναι πάλι κέρδη, αφού εξασφαλίζουμε δωρεάν εργατικό δυναμικό. Αυτό δεν αφορά το κράτος ,αλλά τις επιχειρήσεις απευθείας. Αυτό θα πει ανάπτυξη!!


Μπορεί η χώρα να χάσει το μισό πληθυσμό της και βάλε, μπορεί να ψοφάει ο κόσμος από την πείνα, μπορεί να σας φαίνονται επώδυνα όλα αυτά, αλλά θα έχουμε ανάπτυξη,φιλαράκια,και θα είμαστε χαρούμενοι γι' αυτό.





από draggos

Σχόλια